ДІАГНОСТИКА РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ ЯК КОМПЛЕКС ДОСЛІДЖЕНЬ: Економіко-правові проблеми регіональних економічних систем - Vasylenko, V.M. (Economics and Law, 2024)
Діагностику регіональної економічної системи розглянуто з позиції прикладних особливостей виявлення можливих відмінностей в її функціонуванні. Визначено обновні характеристики можливих відмінностей у властивостям регіону як системи. Запропоновано методичні прийоми економічної діагностики, і складена матриця диференційованого діагнозу стану, регіональної економічної системи.