ПОНЯТТЯ СИСТЕМИ ГАРАНТІЙ ПРАВОВИХ ФОРМ ПЕРЕХОДУ ПРАВА ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ГРОМАДЯНАМ УКРАЇНИ ТА ЇХ ВИДИ - ЩЕРБЯК, Ю.В. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано гарантії прав громадянам України під час реалізації процедур переходу прав на земельні ділянки. Визначено сукупність прав у процесі переходу як систему. Описано види гарантій правових форм переходу права власності громадянам на земельні ділянки.