СУБ’ЄКТНИЙ СКЛАД ДІЯЛЬНОСТІ, ПОВ’ЯЗАНОЇ З ОБ’ЄКТАМИ ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ: ГОСПОДАРСЬКО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ - АНДРЕЙЦЕВ, В.В. (Economics and Law, 2024)
Досліджено законодавство України у сфері визнання суб’єктів господарської діяль- ності, пов’язаної з об’єктами підвищеної небезпеки, уточнено визначення таких суб’єктів, наведено характеристику суб’єктного складу діяльності, пов’язаної з об’єктами підвищеної небезпеки, зокрема суб’єктів господарської діяльності висо- кого, середнього та незначного ступенів ризику, аналіз яких дасть змогу здійснити відповідний поділ на дві групи суб’єктів — вищого та нижчого рівнів небезпеки у контексті адаптації господарського законодавства України до законодавства Європейського Союзу.