АНАЛІЗ ФАКТОРІВ ОТОЧУЮЧОГО СЕРЕДОВИЩА ПРИ ПРОВЕДЕННІ ОЦІНКИ АДАПТАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ МАШИНОБУДІВНОГО ПІДПРИЄМСТВА: Проблеми управління виробництвом - Perevozchykova, N.O.; Lukashova, O.O. (Economics and Law, 2024)
У статті наведено результати експертного оцінювання внутрішніх і зовнішніх факторів, що впливають на формування експортної стратегії машинобудівних (вагонобудівних) підприємств. Визначено основні групи факторів, що стримують її розвиток.