ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЗНАНЬ ПРИ ФОРМУВАННІ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВА: Проблеми управління виробництвом - Podluzhna, N.O. (Economics and Law, 2024)
Досліджено взаємозв’язок між категоріями «знання» та «людський капітал». Обґрунтовано, що найбільше значення у структурі людського капіталу мають знання. Визначено види знань, які формують людський капітал. Доведено, що знання у людському капіталі використовуються вибірково, а знання в цілому можна накопичувати необмежено.