ЗАХИСТ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ У ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНИХ ПАРТНЕРСТВАХ, СТВОРЮВАНИХ У СФЕРІ ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МІСТ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Kavyrshyna, V.O. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто джерела підвищення ефективності діяльності комунальних підприємств під час переходу їх до функціонування у формі державно-приватного партнерства. Найбільш істотними джерелами підвищення соціальної ефективності визначено модернізацію і реконструкцію на системній основі, для підприємств водопостачання також можливе збільшення географічних масштабів виробництва. Дано рекомендації органам місцевого самоврядування щодо взаємодії з партнерами у процесі організації державно-приватних партнерств.