ВЗАЄМОДІЯ СУБ’ЄКТІВ І ОБ’ЄКТІВ МІСЦЕВОГО РИНКУ ПРАЦІ В РАМКАХ МЕХАНІЗМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЙОГО ЗБАЛАНСОВАНОСТІ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Druzhynina, V.V. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто суб’єктно-об’єктний склад учасників використання механізму забезпечен ня збалансованості місцевого ринку праці. Проаналізовано вектори діалогів основних суб’єктів місцевого ринку праці. Визначено, що узгодженості їхніх інтересів можна досягти шляхом створення інтеграційного управління.