ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СУЧАСНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Blagodarnyi, O.I.; Korshykova, I.O.; Pluzhnykova, E.A. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто основні визначення розробки стратегій соціально-економічного розвитку, їхні основні елементи та характеристики. Сформульовано особливості використання методів стратегічного планування, у тому числі багаторівневої системи.