ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ЯКІСНОГО СТАТИСТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОЦІНКИ СТАДІЙ МОДЕРНІЗАЦІЇ ПРОМИСЛОВИХ МІСТ І РЕГІОНІВ УКРАЇНИ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Kotov, E.V.; Lyashenko, V.I. (Economics and Law, 2024)
У статті розкрито недоліки національної системи статистичного обліку, які перешкоджають проведенню якісних оцінок процесів модернізації економіки України. Надано рекомендації з їх подолання та розвинення бази статистичного обліку.