КОНЦЕПЦІЯ "СТВОРЕННЯ СПІЛЬНОЇ ЦІННОСТІ" В СИСТЕМІ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Burlutskyi, S.V. (Economics and Law, 2024)
Ціллю роботи є обґрунтування доцільності використання концепції «створення спільної цінності» в межах системи стратегічного планування розвитку регіонів. Запропонована концепція передбачає підвищення ефективності стратегічного розвитку регіонів. Реалізація її складових сприяє підвищенню ефективності надання базових соціальних послуг, удосконаленню функціонування регіональних і центральних органів влади, залученню громад до формування бюджетних пріоритетів.