ДЕЯКІ ПИТАННЯ БЕЗГОТІВКОВИХ РОЗРАХУНКІВ І ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ: Економіко-правові проблеми попередження економічних правопорушень - Khailova, T.V.; Kuvshynchikova, A.S. (Economics and Law, 2024)
Досліджено економічну сутність категорії безготівкових розрахунків, визначено їх роль у сучасній економіці України. Проаналізовано переваги та недоліки безготівкової форми розрахунків, а також наведено шляхи її вдосконалення.