РОЗВИТОК ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЗАСТАВНОЇ ЗА ЗАКОНОДАВСТВОМ США ТА НІМЕЧЧИНИ: Проблеми розвитку законодаства України - Duchal, O.F. (Economics and Law, 2024)
У статті проаналізовано сутність заставної за законодавством США та Німеччини. Проведено дослідження порядку обігу заставних у сфері господарювання вказаних країн. Запропоновано вектор розвитку української системи іпотечного кредиту.