ХАРАКТЕРИСТИКА ПРАВОВІДНОСИН У СФЕРІ АДМІНІСТРУВАННЯ ПЛАТИ ЗА ЗЕМЛЮ В УКРАЇНІ: Проблеми розвитку законодаства України - Terentyeva, O.K. (Economics and Law, 2024)
Визначено коло правовідносин у сфері адміністрування плати за землю, надано характеристику в контексті досліджень науки фінансового права.