ПРОБЛЕМИ КВАЛІФІКАЦІЇ НЕЗАКОННОГО ВИДО-БУВАННЯ КОРИСНИХ КОПАЛИН: КОДИФІКАЦІЙНИЙ АСПЕКТ: Проблеми розвитку законодаства України - Kirin, R.S. (Economics and Law, 2024)
Досліджено окремі проблеми кваліфікації незаконного видобування корисних копалин і запропоновано зміни та доповнення до кодифікаційних актів кримінального, адміністративного законодавства та законодавства про надра.