ПРАВОВІ ФОРМИ ВЕНЧУРНОГО ІНВЕСТУВАННЯ В УКРАЇНІ: Проблеми розвитку законодаства України - Vikhrov, S.O. (Economics and Law, 2024)
Надано правову оцінку сучасного стану венчурного інвестування в Україні. Запропоновано заходи щодо стимулювання інвестування венчурними фондами інноваційної діяльності та залучення індивідуальних інвесторів у сферу венчурного інвестування.