ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ІНДИКАТИВНОГО ПЛАНУВАННЯ У ФРАНЦІЇ: Інституціональні проблеми економіки - Azarova, A.V. (Economics and Law, 2024)
Досліджено досвід Франції у застосуванні індикативного планування як основного елемента політики розвитку країни. Виявлено особливості застосування індикативного планування у Франції.