ПРАВОВЕ ЗНАЧЕННЯ ТА МІСЦЕ ПРАВА НА СТРАЙК У МЕХАНІЗМІ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТРУДОВИХ ПРАВОВІДНОСИН В УКРАЇНІ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Kondratyev, V.O. (Economics and Law, 2024)
На основі аналізу чинного законодавства та наукових досліджень визначено правове значення, роль і місце права працівників на страйк у механізмі правового регулювання трудових правовідносин в Україні. Обґрунтовано необхідність зміни концептуальних підходів до правового регулювання колективного та індивідуального захисту трудових прав працівників у процесі вирішення трудових спорів.