ПІДХОДИ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ РОБІТНИКІВ-ВЕРСТАТНИКІВ НА МАШИНОБУДІВНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Vasylenko, V.M.; Zaitsev, V.S. (Economics and Law, 2024)
Звернено увагу на необхідність пошуку нових способів забезпечення ефективної організації праці робітників-верстатників на машинобудівних підприємствах. Виділено основні чинники впливу на рівень організації праці робітників-верстатників. Узагальнено сучасний досвід встановлення комплексної оцінки організації праці і запропоновано модель ефективної організації робочих місць верстатників машинобудівного підприємства.