ПРО МОЖЛИВІСТЬ ВИЗНАЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ЗА ДОПОМОГОЮ МЕТОДУ ГОЛОВНИХ КОМПОНЕНТ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Tolkachov, D.O. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто процес проведення аналізу за допомогою методу головних компонент. Проаналізовано можливість застосування методу головних компонент для визначення конкурентоспроможності підприємства за допомогою методу «зламаної тростини», критерію «кам'янистого осипу».