ОЦІНКА ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Okaryachenko, G.P. (Economics and Law, 2024)
Наведено порівняння показників енергетичної ефективності України з аналогічними показниками інших країн світу, проаналізовано чинники, що спричиняють низький рівень енергетичної ефективності національної економіки, показано галузеву структуру економіки України, проведено декомпозиційний аналіз індексу змін в енергоспоживанні країни за 2002-2011 рр.