ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВИЗНАЧЕННЯ ВЕКТОРА ДОМІНАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Kravchenko, O.S. (Economics and Law, 2024)
Визначено набір властивостей для кожного етапу розвитку соціально-економічної системи (становлення, зростання, гранична ефективність, протидія спаду). Запропоновано модель формування ключової властивості в контексті стимуляції розвитку підприємства. Розроблено методичний підхід до визначення вектора домінантних властивостей для активації процесів розвитку підприємства на основі формування теоретико-ігрової економіко-математичної моделі.