НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА В УКРАЇНІ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Maisuradze, M.Yu. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано основні положення національного законодавства з питань державно-приватного партнерства (ДПП). Розглянуто особливості угод про розподіл продукції, а також правове регулювання концесійної діяльності. Визначено необхідність внесення змін до законодавства щодо строків договорів ДПП, порядку проведення конкурсу та визначення переможця, оцінки ефективності реалізації проекту, надання щодо нього інформації, визначення органу управління з питань реалізації ДПП.