ЩОДО НЕДОЛІКІВ ПОРЯДКУ ПЕРЕДАЧІ МІСЦЕВИМИ РАДАМИ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК У ВЛАСНІСТЬ ГРОМАДЯНАМ: Проблеми правового регулювання господарської діяльності - Bazykina, Ya.O. (Economics and Law, 2024)
Висвітлено засади правового регулювання здійснення органами місцевого самоврядування своїх повноважень щодо передачі земельних ділянок у власність громадянам після останніх законодавчих змін, виявлено проблемні питання у цій сфері. За результатами проведеного дослідження наведено пропозиції, прийняття яких зможе усунути практичні проблеми реалізації місцевими радами своїх повноважень щодо передачі земельних ділянок у власність.