ДОГОВІР ПОСТАВКИ НАФТОПРОДУКТІВ: ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ - Cherednikova, T.M. (Economics and Law, 2024)
Здійснено дослідження правової сутності договору поставки нафтопродуктів як особливого виду господарського договору, правового забезпечення організації укладання й виконання даного виду договору. Виокремлено правові засоби впливу держави на ринок нафтопродуктів України, запропоновано окремі напрями удосконалення відповідного законодавства на базі Господарського кодексу України.