ПОВНА РЕАЛІЗАЦІЯ ПОВНОВАЖЕНЬ – УМОВА ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРЮВАННЯ МІСТА: Проблеми правового регулювання господарської діяльності - Mamutov, V.K.; Ustymenko, V.A. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано проблеми формування й використання повноважень територіальної громади міста, органів місцевого самоврядування, їх взаємовідносин з центральними органами державної влади й господарюючими суб’єктами. Аргументовано пропозиції щодо змінення правового середовища, яке забезпечує досліджувані відносини.