ЩОДО НЕОБХІДНОСТІ ПРАВОВИХ УДОСКОНАЛЕНЬ У КОНТЕКСТІ АКТИВІЗАЦІЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ: Економіко-правові проблеми інвестиційної та інноваційної діяльності - Podtserkovnyi, O.P.; Zyatina, D.V. (Economics and Law, 2024)
На основі вивчення національного та іноземного законодавства розглянуто перспективні напрями комерціалізації інновацій вищими навчальними закладами шляхом створення spin-off компаній. Увагу зосереджено на необхідності вдосконалення господарського, податкового, бюджетного законодавства з метою підвищення ефективності державної підтримки інноваційних підприємств.