ДОСЛІДЖЕННЯ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ ЗА КОМФОРТНІСТЮ ПРОЖИВАННЯ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Kalashnikovа T.M. (Economics and Law, 2024)
Спираючись на результати розрахунків регіонального індексу людського розвитку за блоком "Комфортне життя", досліджено явище диференціації регіонів України в аспекті комфортності проживання, виявлено закономірності групування областей і вивчено стійкість кластерних груп, а також оцінено перспективи розвитку відповідних процесів у подальшому.