ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ БІЗНЕС-ІНКУБАТОРА ЯК ІННОВАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Манзюк, В.В. (Economics and Law, 2024)
Виділено економіко-правові ознаки та дано визначення інноваційного бізнес-інкубатору як виду інноваційного підприємства.