ПАРАДОКС В. ЛЕОНТЬЄВА. А ЧИ БУВ ВІН? - Чаленко, А.Ю. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто питання формування в експорті країни структури чинників виробництва, співвідношення чинників праці та капіталу в ній. Виявлено вплив нематеріальних активів на структуру чинників виробництва, що дозволило пояснити парадокс В. Леонтьєва. Визначено напрями дослідження впливу нематеріальних активів.