МЕХАНІЗМ ФОРМУВАННЯ МІСЬКОЇ ПОЛІТИКИ РЕАЛІЗАЦІЇ ТРУДОВОЇ АКТИВНОСТІ НАСЕЛЕННЯ - Дружиніна, В.В. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто сутність трудової активності населення як важливого саморегулятора гнучкості ринку праці. Проаналізовано форми гнучкості місцевого ринку праці. Визначено сферу діяльності місцевих органів влади за рахунок формування міської політики реалізації трудової активності населення.