КОМУНАЛЬНІ ФПГ. НОВА ЕФЕКТИВНІСТЬ - Лобанов, П.В. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто питання існуючого кризового стану міського ЖКГ, проведено аналіз впроваджуваних заходів щодо його реформування. Запропоновано використання організаційних структур комунальних ФПГ як спосіб підвищення ефективності міського ЖКГ.