ПРАВОВИЙ РЕЖИМ МАЙНА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ: ДЕЯКІ ПРОБЛЕМИ І ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ: Проблеми розвитку законодавства України - Zeldina, O.R.; Titova, O.V. (Economics and Law, 2024)
У статті розглянуто окремі проблеми, які виникають у процесі користування загальнобудинковими приміщеннями співвласниками нежилих будинків. На основі аналізу чинного законодавства України, практики йото застосування судових рішень визначено проблеми і сформульовано напрями вдосконалення законодавства в цій сфері.