ДИВЕРСИФІКОВАНІ ЕКОНОМІЧНІ СИСТЕМИ: СТРАТЕГІЧНІ АЛЬТЕРНАТИВИ РОЗВИТКУ: Економіко-правові проблеми розвитку територіальних систем - Kucheruk, T.G.; Rodina, O.G. (Economics and Law, 2024)
Досліджено стратегічні альтернативи розвитку диверсифікованих економічних систем, проведено аналіз механізмів саморегулювання формування конкурентного середовища взаємодії суб’єктів господарювання.