ПІДГОТОВКА МАТЕРІАЛІВ СПРАВИ ПРО ЗАХИСТ НЕМАЙНОВИХ ПРАВ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ДО РОЗГЛЯДУ В СУДІ ПЕРШОЇ ІНСТАНЦІЇ - Гурова, А.І. (Economics and Law, 2024)
Досліджено особливості підготовки матеріалів справи про захист немайнових прав суб’єктів господарювання до розгляду в суді. Обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення підготовки матеріалів справи про захист немайнових прав суб’єктів господарювання до розгляду в суді першої інстанції. Розроблено пропозиції відносно кола осіб, що приймають участь у справі про захист прав на знаки для товарів і послуг, запропоновано уточнення порядку призначення експертизи у розглянутій категорії справ.