НАПРЯМИ МОДЕРНІЗАЦІЇ КОНКУРЕНТНОГО ЗАКОНОДАВСТВА - Кузьміна, С.А.; Некрасова, Т.В. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто зміст модернізації конкурентного законодавства. Обґрунтовано основні напрями модернізації конкурентного законодавства в сучасних умовах.