ЛОКАЛЬНІ НОРМАТИВНІ АКТИ ТОВАРНОЇ БІРЖІ - Мороз, Л.Я. (Economics and Law, 2024)
Подано аналіз поняття та ознак локальних нормативних актів товарних бірж, досліджено питання співвідношення сфер регулювання законодавчих і підзаконних актів із внутрішніми документами товарних бірж. Виявлено основні проблемні питання й підготовлено пропозиції щодо удосконалення чинного законодавства.