ВІДНОСИНИ У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ГОСПОДАРСЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ - Устименко, В.А.; Афонічкін, А.А. (Economics and Law, 2024)
У статті зроблено висновок про подвійну природу відносин у сфері управління господарською діяльністю, яка полягає в існуванні адміністративно-господарських і організаційно-господарських відносин. Наведено правову характеристику адміністративно-господарських відносин. Запропоновано авторське розуміння правової природи організаційно-господарських відносин.