ПРОБЛЕМИ МАЙНОВОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ В ДОГОВІРНИХ ЗОБОВ’ЯЗАННЯХ З УЧАСТЮ ГРОМАДЯН: Проблеми розвитку законодавства України - Bulatov, E.V. (Economics and Law, 2024)
Статтю присвячено загальним проблемам договірної цивільно-правової відповідальності. Критично проаналізовано окремі практично значущі положення глави 51 Цивільного кодексу України, яка визначає основи відповідальності за порушенням зобов’язань, намічені шляхи усунення виявлених дефектів.