АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПРИМУСОВОГО СПИСАННЯ КОШТІВ: Економіко-правові проблеми регулювання господарської діяльності - Obolesheva, O.E. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто проблеми примусового списання коштів як форми безготівкових розрахунків, запропоновано шляхи вдосконалення чинного законодавства України у цій сфері.