ПРОБЛЕМИ ТА ОСОБЛИВОСТІ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕГІОНАЛЬНИХ ПРОДОВОЛЬЧИХ КОМПЛЕКСІВ УКРАЇНИ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Knyazev, S.I. (Economics and Law, 2024)
Досліджено проблеми територіальної організації регіональних продовольчих комплексів України як важливої передумови забезпечення продовольчої безпеки держави. Запропоновано можливі шляхи і механізми удосконалення організації регіональних продовольчих комплексів з метою подолання негативних тенденцій при їх функціонуванні, виходячи із завдання забезпечення продовольчої безпеки країни.